A MedicReS a Helyes Biostatisztikai Konzultciós Szolgálat segítségével egy átlagos tudományos ötletet  nagyon sikeres tudományos tanulmányként való publikációjaként lehet létrehozni.Ez a szolgátatás magában foglalja a tervezést, adat analízist, akadémiai kutatási terv írását és különböző stadiumokban a puklikálást. Országunkban a külföldi szaklapok által adott, legtöbbet kritizált rész a nem helyes vagy elégtelen vizsglálati tervezés kapta, holott az eredeti kutatási ötlet el lett ismerve. A MedicReS hivatásos tanácsadói szolgáltatást nyújt elérhető áron a kutatási ötlettől a revizióig terjedően. Intézményes tanácsadásért kérem keressen meg bennünket e-mailen keresztül_ begmr@medicres.org.

A speciális, webes felületen keresztüli oktatások úgy vanak megtervezve , hogy orvosainkat ellássuk olyan legújabb tudományos kutatási metódusokkal amit csak a MedicReS klub tagjainak nyújtunk kizárólagosan.

E-Oktatási Program " BeGMR"

5

Ez egy speciális program ahol megtanulja a személyes márkaépítés nemzetközi perspektíváit és a képességet, hogy hogyan hasznélja a közösségi médiat a tudomnyos tudatosságra azáltal, hogy megtanitja az etikai oldalával összefüggő technikákra.

A MedicReS klub a MedicReS Helyes Orvosi Kutatói  hálózata. Ez a hálózat egy tudományos media platform ahol a tagok elérhetik egymást a többi MedicReS Klub tagjaival, a MedicReS e-mail felületének használatával, az "Mmail"-lel. A MedicReS Klub hivatalos nyelve az angol , valamint török, német, francia, spanyol, arab, orosz és kinai nyelv  is rendelkezésre áll.

4

webınar

"ÚJRA Irás"

8

Helyes Biostatisztikai Konzultációs Szolgáltatás

A MedicReS "ÚJRA Írás" szolgáltatás a MedicReS angoly anyanyelvű szerkesztői nyújtják. Ennek a szolgáltatásnak a tartalmát a kezelés illetve a specialítás határozza meg.

Az Ön új asszisztense az "E-PICOS"

Személyes Márkaépítés

7

3

9

1

6

Miért válassza a MedicReS képzéseit?

At "E-PICOS" egy mesterséges intelligens software, ami meg tudja határozni a szükséges  kutatási mintát, példányszámot, korrekt statisztikai metódust ,  valamint publikációk ismertetését is biztositja.

A MedicReS négy különböző VIP taksági programmal rendelkezik, melynek  mindeggyike kölönböző előnnyel rendelkezi.A MedicReS Arany Kártya élethosszinglani előnyöket nyújt  atagok számára.

Jogi információk a MedicReS programokról,
Minden intézményi és tudományos együttműködésünk figyelme;
A közelmúltban megállapítást nyert, hogy néhány olyan személy, aki korábban intézményünkben dolgozott, illegálisan e-maileket küldött intézményünkről tagjainknak, akadémikusoknak és vállalati partnereinknek, amelyek nem rendelkeznek jogi érvényességgel.
Ezek a beadványok nem érvényesek.
E tekintetben az osztrák és törökországi törvények alapján szükség esetén büntetőeljárást indítanak az illetékes hatóságokhoz.
Tisztelettel bejelentjük a nagyközönséget.
MedicReS

A MedicReS 2007 óta nyújt oktatási és konultációs szolgáltatásokat olyan orvos kutatók számára akiknek etikus és korrekt metodológia szerint kell dolgozniuk.

VIP Tagsági Programok

A MedicReS 2016 óta biztosítja a  "Helyes Orvosi Kutatási Oktatás "  

( Good Medical Research Training )  on-line verzióját.

Hungary

2

Tisztelt Vendégek,

Örömünkre szolgál  10.éves fenállásunk során elsőként, világszínvonalú szolgáltatásokat nyújtani minden kutató számára . Szeretettel várjuk a MedicReS rendezvényein.

Nemzetközi Hálózat

MedicReS aims to educate researchers and provoke discussion about the good scientific method, statistics, ethics, publication, and education. Faced with stifling bureaucracy, competition for funds, and employer pressure to deliver results, finding the time and space to produce the best research can seem an arduous process. Events like the MedicReS world congress should help to emancipate researchers, refocusing them on the steps to ensure that their research is as rigorous as possible