A MedicReS a Helyes Biostatisztikai Konzultciós Szolgálat segítségével egy átlagos tudományos ötletet  nagyon sikeres tudományos tanulmányként való publikációjaként lehet létrehozni.Ez a szolgátatás magában foglalja a tervezést, adat analízist, akadémiai kutatási terv írását és különböző stadiumokban a puklikálást. Országunkban a külföldi szaklapok által adott, legtöbbet kritizált rész a nem helyes vagy elégtelen vizsglálati tervezés kapta, holott az eredeti kutatási ötlet el lett ismerve. A MedicReS hivatásos tanácsadói szolgáltatást nyújt elérhető áron a kutatási ötlettől a revizióig terjedően. Intézményes tanácsadásért kérem keressen meg bennünket e-mailen keresztül_ begmr@medicres.org.

A speciális, webes felületen keresztüli oktatások úgy vanak megtervezve , hogy orvosainkat ellássuk olyan legújabb tudományos kutatási metódusokkal amit csak a MedicReS klub tagjainak nyújtunk kizárólagosan.

E-Oktatási Program " BeGMR"

5

Ez egy speciális program ahol megtanulja a személyes márkaépítés nemzetközi perspektíváit és a képességet, hogy hogyan hasznélja a közösségi médiat a tudomnyos tudatosságra azáltal, hogy megtanitja az etikai oldalával összefüggő technikákra.

A MedicReS klub a MedicReS Helyes Orvosi Kutatói  hálózata. Ez a hálózat egy tudományos media platform ahol a tagok elérhetik egymást a többi MedicReS Klub tagjaival, a MedicReS e-mail felületének használatával, az "Mmail"-lel. A MedicReS Klub hivatalos nyelve az angol , valamint török, német, francia, spanyol, arab, orosz és kinai nyelv  is rendelkezésre áll.

4

webınar

"ÚJRA Irás"

8

Helyes Biostatisztikai Konzultációs Szolgáltatás

A MedicReS "ÚJRA Írás" szolgáltatás a MedicReS angoly anyanyelvű szerkesztői nyújtják. Ennek a szolgáltatásnak a tartalmát a kezelés illetve a specialítás határozza meg.

Az Ön új asszisztense az "E-PICOS"

Személyes Márkaépítés

7

3

9

1

6

Miért válassza a MedicReS képzéseit?

At "E-PICOS" egy mesterséges intelligens software, ami meg tudja határozni a szükséges  kutatási mintát, példányszámot, korrekt statisztikai metódust ,  valamint publikációk ismertetését is biztositja.

A MedicReS négy különböző VIP taksági programmal rendelkezik, melynek  mindeggyike kölönböző előnnyel rendelkezi.A MedicReS Arany Kártya élethosszinglani előnyöket nyújt  atagok számára.

A MedicReS 2007 óta nyújt oktatási és konultációs szolgáltatásokat olyan orvos kutatók számára akiknek etikus és korrekt metodológia szerint kell dolgozniuk.

VIP Tagsági Programok

A MedicReS 2016 óta biztosítja a  "Helyes Orvosi Kutatási Oktatás "  

( Good Medical Research Training )  on-line verzióját.

Hungary

2

Tisztelt Vendégek,

Örömünkre szolgál  10.éves fenállásunk során elsőként, világszínvonalú szolgáltatásokat nyújtani minden kutató számára . Szeretettel várjuk a MedicReS rendezvényein.

Nemzetközi Hálózat