3

MedicRes.club este rețeaua internatională a MedicRes Good Medical Researchers. Această rețea este o platformă media social stiintifică , unde membrii săi pot contacta alți membrii cercetători MedicRes Club Member, utilizând interfața MedicRes E-mail interface, ''MMail''. Limba oficială este engleza , totodată fiind disponibil și suportul în limbile Turcă, Germană,Franceză, Spaniolă,Arabă, Rusă și Chineză. 

Programul E-Learning BeGMR

De ce MedicRes?

Brandul personal

1

Programul membrilor VIP

Retranscrierea

6

5

Din 2016, MedicRes a început să ofere versiunea online a''Good Medical Research Training '' , în toată lumea. 

E-PICOS este un software de inteligență artificială , care poate decide designul cercetării ,dimensiunea probei, folosirea metodei statistice corecte și oferă deasemenea și analiza articolului. 

7

MedicRes are patru programe diferite pentru membrii VIP, fiecare având avantaje diferite. MedicRes Gold Card este oferit membrilor, cu avantaje pe viață. 

romanıa

MedicRes re-writing este un serviciu de suport oferit de vorbitorii nativi de limbă engleză ai MedicRes. Conținutul acestui serviciu este determinat respectând aria de specialitate sau de tratament. 

Rețeaua internațională 

4

MedicRes ,din 2007,oferă servicii de educație și consultanță pentru ca cercetările în domeniul medical să fie efectuate într-un mod etic,aplicând metodologia corectă. 

Prin intermediul serviciului MedicRes Good Biostatistics Consultancy,o idee banală științifică , poate fi publicată ca un studiu de succes.Acest serviciu include planificarea, analiza datelor,scrierea și publicarea pe etape a unui studiu științific.În țara noastră, cele mai multe critici venite de la jurnalele străine sunt corelate cu incorectitudinea sau insuficiența datelor , pe când ideea originală a studiului este lăudată. MedicRes oferă servicii de consultanță profesională la prețuri accesibile ,pe toată durată cercetărilor ,începând de la ideea studiului și continuând pe tot parcursul său până la procesul final de revizuire.Pentru consultanță instituțională , vă rugăm să ne contactați pe adresa de email begmr@medicres.org 

Webinarii speciale sunt concepute să țină la curent cercetătorii cu ultimele metode de cercetare științifice și sunt oferite în exclusivitate membrilor MedicRes.club 

8

Acesta este un program special , unde înveți perspectivele internaționale ale brandului personal și vei obține abilitatea de a folosi social media ,pentru cunoștințele științifice,învățând să combini părțile tehnice cu cele etice. . 

9

Dragi  oaspeţi,

Suntem fericiți că, pentru prima dată în zece ani ,putem oferi serviciile noastre de talie mondială,tuturor cercetătorilor . Suntem nerăbdători să vă vedem la noile evenimente MedicReS.

Noul tău asistent ''E-PICOS'' 

2

Bune practici în Biostatistică 

webınars